Finding Dory in 2D en 3D te zien in De Bios Drachten

Drachten

In De Bios in Drachten is vanaf woensdag 29 juni de animatiefilm Finding Dory te zien. 

In 2003 verscheen de film Finding Nemo in de bioscoop, de meest succesvolle Pixarfilm ooit. Nu komt het vervolg op het witte doek: Finding Dory. De vergeetachtige vis Dory woont samen met Nemo en Marlin in het rif. Op een dag herinnert Dory zich dat zij een familie heeft die misschien wel naar haar op zoek is. Het drietal gaat op een avontuurlijke reis door de oceaan en belandt zo bij het Zeeleven Instituut in Californië, een aquarium en revalidatiecentrum voor zeedieren. Tijdens de zoektocht naar haar ouders krijgt Dory de hulp van een aantal opvallende bewoners: Hank, een koppige octopus die ervan houdt het leven van het aquariumpersoneel zuur te maken, Bailey, een witte dolfijn die ervan overtuigd is dat zijn echolocatie-krachten niet meer werken, en Lot, een slechtziende walvishaai. Finding Dory is vanaf woensdag 29 juni te zien in het Nederlands in de 2D en 3D versie. En in de originele versie, Engelstalig, in 3D. Kijk ook op www.biosdrachten.nl  

Auteur

Redactie