Eindejaarsvoorstelling Salvation Dance Centre in de Lawei

Drachten

Salvation Dance Centre heeft zaterdag haar eindejaarsvoorstelling Miracles gehouden in schouwburg de Lawei in Drachten.

De dansvoorstelling werd, onder leiding van Elza Postma, een groot succes.  De grote zaal zat zo goed als vol en alle tweehonderd dansers, zowel jong als oud, hebben na maanden hard zwoegen alles gegeven.
 
Dit was goed te zien in de choreografieën van verschillende dansstijlen als: Hiphop, Modern, Jazz, Streetdance, Breakdance,  Peuterdans en Klassiek Ballet.
Voorstelling 'Miracles' heeft de bezoeker na laten denken over de schoonheid van het leven, de liefde en de natuur. Soms zitten de mooiste en wonderlijkste dingen in de kleinste details. De 'Miracles' waren bijna te mooi om waar te zijn!. Foto's: Kiek Ons