Songwriter Heleen Roosdorp brengt eerste single uit

Drachten

Singer en Songwriter Heleen Roosdorp uit Drachten brengt haar eerste single uit.

Deze single ‘Door jou’ is vanaf morgen, zaterdag 7 mei, te beluisteren in onder andere iTunes en Spotify. Heleen Roosdorp kreeg als songwriter bekendheid door het programma RTL ‘The Hit’ waarin haar song ‘Get better’ werd gekozen door Sandra van Nieuwland. Het lied werd uitgebracht en veroverde al snel een plek in de iTunes top 30. Groeiend succes heeft een volle agenda als gevolg. Heleen schrijft nummers voor verschillende artiesten, waaronder Gerrie Dantuma die dit jaar nog met een gevarieerd en knallend EP komt. De vraag naar het lied ‘Door jou’, dat Heleen schreef naar aanleiding van de geboorte van haar tante zegger, werd steeds groter. In samenwerking met producer Robert Dorn is er een speciaal arrangement voor het lied gemaakt. Op Moederdag bezorgt Heleen het publiek een warm hart door het lied uit te brengen. ‘Door jou’ is vanaf 7 mei te beluisteren in online streaming diensten zoals Spotify, iTunes en YouTube. Meer te lezen op www.heleenroosdorp.nl

Auteur

Redactie