Benefietconcert Rotary Drachten voor moeder- en kindkliniek in Ghana

Drachten

 Rotary Drachten geeft vrijdag 8 april om 20.00 uur een benefietconcert bij Philips Drachten voor een moeder- en kindkliniek in Ghana.

Aan het concert wordt medewerking verleend door Iris Kroes, talenten van de Ferwerda Academie, het Kleinkunstkoor onder leiding van Meindert Bosklopper en de Big Band onder leiding van Jelle Visser. St. Martin’s Ziekenhuis Ghana In het westen van Ghana staat sinds 1957 het St. Martin’s ziekenhuis. Het hospitaal verkeert in te slechte staat om het groeiende aantal geboortes aan te kunnen. Rotary Drachten organiseert het benefietconcert om met de bijeengebrachte gelden het St. Martin’s ziekenhuis te voorzien van medische apparatuur en nieuwe bedden, zodat moeder- en kindersterfte zoveel mogelijk kan worden voorkomen. Huiskamerconcert Iris Kroes winnen Tijdens het benefietconcert kunnen bezoekers ook nog eens een huiskamerconcert winnen, verzorgd door Iris Kroes. Kaarten reserveren kan via de website: www.rotary.nl/drachten

Auteur

Redactie