Play-Offs finale en speciale voorverkoop Oerrock

Drachten

In MFC de Wier in Ureterp wordt zaterdag 26 maart de finale van de Oerrock Play-Offs gehouden én de speciale voorverkoop.

In de aanloop naar de finale van de Oerrock Play-Offs zijn het afgelopen seizoen drie speciale voorrondes gehouden. Oerrock Play-Offs is inmiddels uitgegroeid tot een hoogwaardig concept waarbij coverbands en tributebands door middel van een wedstrijd kans maken om op het grote Oerrock te spelen. Strijden om voorprogramma In de voorrondes hebben alle negen deelnemende bands laten zien dat ze thuis horen op het Oerrock Festival. De bands waren stuk voor stuk kanshebbers voor een finaleplek, maar helaas kon er per ronde maar een band door gaan. Door dit hoge niveau belooft de finale een spannende strijd te worden. Zaterdag 26 maart wordt er tijdens de Oerrock Play-Off finale gestreden om een plek in het voorprogramma van onder andere Kensington, Racoon, Chef'Special, Miss Montreal en nog vele andere toppers. De finalisten: Sweet Vendetta, Vintage, De Koffer en Wooden Moons.  De loting voor de volgorde van optreden werd gehouden door Oerrock TV presentatoren Anne Jan de Jong en Bertrie Wieringa. Speciale voorverkoop
Zaterdag 26 maart is ook de jaarlijkse speciale voorverkoop in MFC ‘de Wier’ tijdens deze speciale voorverkoop zijn de kaarten slechts €25,- (kaarten zijn alleen verkrijgbaar in MFC ‘de Wier’ te Ureterp). Met dit ticket heeft men tevens toegang tot de Tribute-avond van Oerrock op zaterdag 7 mei. Deze speciale voorverkoop start vanaf 12:00 uur en OP=OP. Hier geldt wel, maximaal 4 kaarten per persoon.

Auteur

Redactie