Goed opgevoede Zara houdt van dagelijks ommetje

DRACHTEN

De Stichting Hulp en Herplaatsing Huisdieren is deze week op zoek naar ene goed tehuis voor Zara.

Zara is een jack russell terriër-teefje van 10 jaar. Ze is onlangs gesteriliseerd. Een pittige dame die zich prima zelfstandig kan vermaken. Ze houdt van haar dagelijkse ommetjes en spelen met de bal. En voor een wat langere wandeling en een zwempartijtje is Zara ook wel in. Voor Zara hoeft alle drukte in en rondom huis niet zo. Met hele kleine kinderen kan ze echt niet overweg en van veel verkeer wordt ze onzeker. Maar als Zara op haar gemak is, komt ze graag bij je liggen om een aai of knuffel te halen. Tot slot willen we melden dat Zara een zeer goed opgevoede hond is die alle gangbare woorden kent en feilloos opvolgt. Meer informatie op www.shhh.nl

Auteur

Fokke Wester