Schaatstraining voor half geld bij schaatsclubs in Elfstedenhal

Drachten

Wekelijks trainen veel schaatsliefhebbers bij een schaatstrainingsclub in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Leden van de IJsleeuwen in Drachten kunnen ook meedoen.

Van jong tot oud, van beginners tot gevorderden, voor een ieder is er een training op maat. Gediplomeerde trainers brengen de eerste beginselen van de schaatstechniek bij en geven aanwijzingen om de eigen prestaties te verbeteren. Vanaf januari 2016 kunnen belangstellenden voor half geld de rest van het seizoen de trainingen volgen. Heb je goede voornemens voor het nieuwe jaar en wil je klaar zijn voor natuurijs? Meld je dan aan bij de schaatsclub in je regio. Meer informatie is te vinden op www.schaatstrainingbolsward.nl of www.baancommissieelfstedenhal.nl.

Auteur

Bram Hulzebos