Fundag voor jonge mantelzorgers

BALK

Jongeren vanaf 10 jaar  die opgroeien in een gezin met een chronisch zieke, een familielid met een beperking of een gezinslid met verslavings- of psychische problemen die in de Fryske Marren wonen zijn op zaterdag 16 april uitgenodigd om mee te doen aan een Fundag. Deze dag is voor een groep jonge mantelzorgers en wordt gehouden op zaterdag 16 april 2016 van 14.30 – 19.30 uur in de  Brede School Joure Zuid, Koningin Julianalaan 3, Joure.

Het programma voor deze dag zal onder andere bestaan uit een aantal workshops. Op de middag zelf kunnen daarvoor keuzes worden gemaakt. Na een gezellige en actieve middag gaant de groep lekker eten en wordt de dag gezamenlijk afgesloten. De deelname is gratis. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Jongeren moeten zich wel aanmelden, maar mogen ook een vriend of vriendin meenemen. Zin om mee te doen Wie zin heeft om mee te doen kan zich tot en met 9 april opgeven bij: Miks welzijn, telefonisch via 0513-414593 of per e-mail: telefoon@miks-welzijn.nl. Ook vervoer kan worden gergeld. Informatie is te krijgen bij Francien Bekius, mantelzorgondersteuner, 0513-414593 of per e-mail fbekius@miks-welzijn.nl.

Auteur

Meintje Haringsma