Solid Sound Pop Vocals en Ernest Beuving in De Lawei

DRACHTEN - Solid Sound Pop Vocals treedt vrijdag 15 maart op in de Lawei tijdens de theatervoorstelling Skoren! van Ernest Beuving.

Dit koor uit Drachten verzorgt de backing vocals voor de door hem gezongen nummers. Ook worden nummers uit het eigen repertoire ten gehore gebracht. Dit is de tweede keer, dat Ernest Beuving en zijn band samenwerken met Solid Sound Pop Vocals.

Skoren! is een frisse cabareteske muziek-theatershow. In deze show gaat het om jezelf leren zien als scorende winnaar, ook als de werkelijkheid niet meewerkt. Brengt een hoefijzer ook geluk als je er één op je hoofd krijgt? Jazeker! Dan heb je geluk dat het paard er niet meer aan vast zat.

Met dit soort bevrijdende redenaties van Ernest Beuving, verlaat iedereen na afloop de zaal als een succesvolle levenskunstenaar. Alleen de carrièrecoaches moeten oppassen. Want als zij zo goed zijn in hun vak, waarom zijn ze zelf dan niet verder gekomen?

Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Lawei. Meer informatie is te vinden op www.ernestbeuving.nl, www.solidsoundpopvocals.nl en www.lawei.nl.