Muziek bij de Buren-sessies in Café Marktzicht

Drachten - Zanger Berend Riemersma geeft donderdag 7 maart vanaf 20.30 uur een optreden in Café Marktzicht in het kader van de Muziek bij de Buren-sessies.

De eerste Muziek bij de Buren in Drachten vond 9 december 2018 plaats. Poppodium Iduna heeft dit evenement naar Drachten gehaald en dit is door Maaike Liekelema, Suzanna en Jeroen Fiks verder op poten gezet. Gastvrije Drachtsters die hun huiskamers openstelden, lokaal talent dat de mogelijkheid kreeg te spelen én de stroom van bezoekers waren de ingrediënten van een zeer succesvol nieuw evenement in Drachten.

Zondag 8 december 2019 zal weer een nieuwe Muziek bij de Buren plaatsvinden. Voor het zover is zullen er nog vele leuke evenementen worden georganiseerd. De eerste evenementen zullen in Café Marktzicht in Drachten worden gehouden.

Ronald van der Molen (eigenaar van Marktzicht) is evenals de organisatoren groot fan van lokaal en regionaal talent. De organisatoren proberen gezamenlijk de artiesten een blijvend podium te bieden nadat Muziek bij de Buren is afgelopen. Café Marktzicht is daarvoor uitermate geschikt. Een café dat zich qua gezelligheid zéker kan meten met een huiskamer.

Een aantal artiesten, die op Muziek bij de Buren hebben gespeeld, is benaderd om te komen spelen in Café Marktzicht. De optredens zijn gratis te bezoeken, maar een bijdrage in de donatiebus wordt zeker op prijs gesteld.

Kijk voor meer informatie en speeltijden op www.facebook.com/muziekbijdeburendrachten