Deze week in De Lawei

Drachten - In De Lawei in Drachten zijn de volgende voorstellingen te zien.

Thank God It’s Donna

Hét icoon van de disco die met I Feel Love de dansmuziek voorgoed veranderde is terug. Donna Summer is een inspiratie voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Zo ook voor Carolina Dijkhuizen die, samen met het Gare du Nord Orchestra, het roerige leven en de onweerstaanbare dance hits tot leven brengt in een spectaculaire tribute show die je voor een avond doet vergeten dat de echte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt; in de hemel. Bewonder Carolina als de dancefloor diva vrijdag 1 maart vanaf 20:00 uur.

Circusles o.l.v. Circus Santelli

Heb jij altijd al een circusartiest willen zijn en ben je tussen de 6 en 13 jaar? Kom dan leren van een echte circusartiest. Het professionele jeugdcircus Circus Santelli en De Lawei laten je in vijf lessen de wondere wereld van het circus zien. Marco Bonisimo zal je de kneepjes van het vak leren; een piramide van mensen maken, jongleren, balanceren op een grote bal en nog veel meer! Ben jij er bij? De circusles begint woensdag 6 maart en is steeds woensdagmiddag. Er is binnen de twee lesreeksen plek voor 14 kinderen, dus wacht niet te lang.

Ronald Snijders

In Groot succes 2 verbluft Ronald Snijders zijn publiek opnieuw met taalgrappen, nieuwe woorden en niet te plaatsen gedachtekronkels. Groot succes 2 is de opvolger van Groot succes en doet deze titel absoluut eer aan. Eén ding is zeker, het wordt een avond om te lachen. Beleef dit succes met hem mee vrijdag 1 maart vanaf 20:15 uur.

Stine Jensen & Frank Meester | Het opvoedcircus

Het wemelt tegenwoordig van de opvoedadviezen, en dan stel je jezelf de vraag; wanneer doe je het goed als ouder? Hoe doe je dat, opvoeden? Stine Jensen en Frank Meester houden de denkbeelden van verschillende filosofen tegen het licht en banen met humor en zelfspot een weg door het opvoeddoolhof. De filosofen bieden je met de theaterspecial Het opvoedcircus een manier om er even helemaal uit te zijn. Weg van handenbindertjes en eindeloos schermkijkende pubers. Kom donderdag 28 februari om 20:15 uur naar Het opvoedcircus.

Bruun & Jan | Wat nou oud?

Een nieuw tragikomisch toneelstuk over ouder worden in een snelle maatschappij. Bruun Kuijt en Jan Elbertse naderen de grens van ‘oud’. Van versleten, saai, lelijk, zwak en uitgerangeerd zijn. Althans, zo wordt er vaak tegen ouderdom aangekeken in onze maatschappij. Bruun en Jan zetten eerst en vooral een tragikomische en herkenbare voorstelling neer voor zowel oud als jong. Ze worden gevraagd nog één keer een optreden te verzorgen in een succesvolle, snelle talkshow, zullen ze in staat zijn hun act in één minuut te presenteren? Ontdek zondag 3 maart vanaf 14:00 uur of dit lukt.

The Favourite

Het begin van de 18e eeuw, Engeland is in oorlog met Frankrijk. Als oorlogspolitiek Lady Sarah compleet in beslag neemt, ontfermt Abigail zich over de koningin. Hun ontluikende vriendschap geeft haar de mogelijkheid om haar ambities waar te maken. Kijk 1, 2 of 6 maart The Favourite. Om de filmavond compleet te maken, kunnen bezoekers gebruik maken van een filmarrangement.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl.