Gemeentegids Opsterland 2019

Opsterland - De gemeente Opsterland en uitgeverij Akse Media te Den Helder zijn gestart met de voorbereidingen van de nieuwe gemeentegids.

Ook dit jaar is de gids weer een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over uw gemeente. Zowel in de papieren versie als in de digitale gemeentegids staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven.

Naast de digitale gemeentegids (http://opsterland.smartmap.nl) kan gebruik worden gemaakt van de Gemeentegids App. Deze is gratis te downloaden door de QR-code te scannen met een smartphone of tablet.

Vanaf 25 februari (week 9) worden instellingen en verenigingen met een redactionele vermelding benaderd om de juistheid van de gegevens te controleren. Wie in de vorige editie een vermelding heeft, ontvangt van de gemeente Opsterland een e-mail. Deze e-mail bevat een unieke, persoonlijke inlogcode waarmee de gegevens op elk gewenst moment gewijzigd kunnen worden. Is bij de gemeente geen mailadres bekend, dan wordt komende weken telefonisch contact met het bedrijf of instelling opgenomen.Wie zelf een wijziging wil doorgeven, doet dat via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Opsterland) of telefonisch via 0223 673 010.

Inmiddels is de afdeling Sales al begonnen met het benaderen van adverteerders, welke de verschijning van de gids mede mogelijk maken. Informatie hierover kan via de salesmanager via (0223) 673 021.

Wie is benaderd en twijfelt over de echtheid van het gesprek, neemt contact op met de gemeente Opsterland. Ambtenaren kunnen indien nodig door middel van het adressenbestand en sociale media andere organisaties binnen de gemeente op de hoogte stellen. Als officiële uitgever van de gemeentegids Opsterland 2019 bezitten de publiciteitsadviseurs een aanbevelingsbrief van de gemeente. Hier kan te allen tijde naar gevraagd worden.