De Andersons en Joop Wittermans brengen verwondering naar Hemrik

Hemrik - In de Witte Kerk in Hemrik is zondag 3 maart vanaf 15 uur de voorstelling Hier Dooft Niets van De Andersons en acteur Joop Wittermans te zien.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert Hier Dooft Niets gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit en deze middag is dat acteur Joop Wittermans.

Hij wist op zijn veertiende al dat hij acteur wilde worden. Het toneel was een plek waar hij zich kon onderscheiden en waar hij zich vrij voelde. Zijn loopbaan begon in het theater, bij toneelgroepen als Tyrater en Toneelgroep Noorder Compagnie. Inmiddels zit hij al ruim 45 jaar in het vak en heeft hij al vele glansrollen vertolkt in het theater, in dramaseries en in films.

Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze hartstochtelijke vakman vertellen en voordragen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling Stockholm Sneeuwt en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties, onder meer in Verboden te Lachen van en met Herman van Veen en Het Vreemdelingenlegioen.

Reserveren: www.wittekerkhemrik.nl

Meer info: www.deandersons.nl