Luca Spin en KV Quick’21 na dit seizoen uit elkaar

Oudega - In verband met de op handen zijnde samenwerking van de Quick ‘21 senioren en V&V senioren geeft de samenwerkingscommissie van beide verenigingen er de voorkeur aan om te starten met een nieuwe technische staf.

Dit om spelers van beide verenigingen een eerlijke kans te bieden voor de selectie van volgend jaar met een hoofdtrainer die er blanco in staat. De technische commissie van Quick 21 en Spin hebben vanwege deze reden in goed overleg besloten om na één jaar de samenwerking te stoppen.

Spin is door omstandigheden dit seizoen vrij laat ingestapt bij Quick’21, maar heeft deze sportieve uitdaging met beide handen aangegrepen. Met zijn hardwerkende en gedreven inzet en visie er voor gezorgd dat Quick 21 zowel op het veld als in de zaal goede uitslagen heeft neergezet

Zowel op het veld als in de zaal staat de jonge Quick’21 selectie verdienstelijk in de middenmoot van de 1e klasse. Met nog vijf thuiswedstrijden in de zaal te gaan heeft Quick’21 thuis een ongeslagen status en laat Spin met zijn spelers elke week weer het publiek genieten van attractief korfbal. De technische commissie, bestuur en spelers kijken terug op een positieve samenwerking en wensen Spin veel succes met het vinden van een nieuwe uitdaging als trainer-coach.

Assistent-trainer Gaatse de Vries stopt tevens aan het einde van dit seizoen bij de selectie van Quick‘21. De Vries heeft met zijn enthousiasme tevens een waardevolle rol vervuld binnen de selectie.