D’n Doars en The Electric Hollers in Glinstra State Burgum

Burgum - D’n Doars en The Electric Hollers geven zateradg 23 februari vanaf 20 uur een optreden in Glinstra State te Burgum.

D’n Doars

Dé Nederlandse Doors-tributeband, die misschien nog wel meer op The Doors lijkt dan The Doors zelf. Die hebben namelijk geen Jim Morrison meer en deze jongens wél: Jan van Delft heet hij en hij is springlevend. Jan klinkt als Jim én hij lijkt ook nog eens als twee druppels water zonder dat er een pruik aan te pas komt.

D´n Doars is echter geen platte soundmix/act, er valt volop te genieten van erg goede live/muziek, vol overgave gebracht door een stel puike muzikanten met onder meer conservatoruim- en rockacademie-achtergrond. De band bestaat Tijn Driessen (toetsen), Pim Heesterbeek (drums), Marcel Driessen (bas) en Will Theus (gitaar). Van oorsprong komen ze uit Valkenswaard in Noord Brabant, vandaar ook de naam D’n Doars.

Een optreden met Doors muziek is één groot feest der herkenning voor jong en oud en natuurlijk vooral voor de oudere jongere. D’n Doars hebben al vele festivals en zalen (onder meer Kiehool in november 2011) op de kop weten te zetten.

The Electric Hollers

In het voorprogramma van D’n Doars spelen The Electric Hollers. Pompende zware basslijnen, drums die donderen en brullen en gitaarsolo’s die je meeslepen naar een andere wereld. Electric Hollers is een rauw dynamisch bluesrock power-trio uit het noorden van Nederland die invloeden mengt van bands als Led Zeppelin, Ten Years After, Santana, B.B. King, The Jimi Hendrix Experience en Grand Funk Railroad.

The Electric Hollers bestaat uit Max Mollema op drums, Inge de Vries op bass and Tim Birkenholz op guitar/vocals.

Reserveren/info: Glinstrastate@gmail.com / 0511-469060