Nachtverkoop Black Ops 2 succes

Groningen - Maandagnacht stond de electronicagigant aan de Westerhaven in het teken van de verkoop van het videospel Call of Duty Black Ops 2.

Afgelopen dinsdag was de officiele release, maar voor de vele fans die niet wilden wachten tot het ochtendgloren, opende de winkel al om maandagnacht 24.00 uur haar deuren. En met succes, ongeveer 300 mensen kwamen af op deze unieke nachtverkoop. Het festijn was aangekleed met hummers uit het Amerikaanse leger, gratis oliebollen voor de kopers en liefhebbers konden een kijkje nemen door de nachtkijker. "Zeven jaar geleden met de release van de Playstation 3 hadden we voor het laatst een nachtopening", vertelt Wiebe de Leeuw van de Mediamarkt. "Na al die jaren zonder nachtelijke verkoop zijn we erg blij met de opkomst, dit gaan we vaker doen in de toekomst." In de lente van 2013 gaat GTA V in de verkoop, volgens Game & Co het moment om nog meer nachtbrakers naar de verkoop in het duister te lokken.

Game en Co TV

Op de website van Game en Co treft u meer informatie over Black Ops 2. Komende donderdag staat de uitzending van Game en Co TV ook gedeeltelijk in het teken van de nachtelijke verkoop. Uiteraard hebben we beelden (sommige zelfs door het oog van een nachtkijker en hebben enkele vragen voor de nachtelijke kopers. Game & Co TV wordt komende donderdag elk uur uitgezonden in het programma STUG op OOGTV. In de stad Groningen en directe omgeving op de kabel, in heel Noord Nederland is OOGTV te zien op Ziggo kanaal 40.