Inzameling versleten schoenen in Drachten voor Liliane Fonds 

Drachten - Versleten schoenen lijken niets waard, maar niets is minder waar. Het Liliane Fonds roept inwoners van Drachten en omgeving op om versleten schoenen juist in te leveren op een inzamelpunt.

Nog bruikbare schoenen worden verkocht en versleten schoenen gerecycled. Met de opbrengst kan het Liliane Fonds gehandicapte kinderen in Ghana helpen.

Euromaster Drachten is één van de partners van het Liliane Fonds. De opbrengst van deze schoenenactie is bestemd voor een project voor gehandicapte kinderen in Ghana. In de vestiging staat een speciale display waar inwoners van Drachten en omgeving versleten schoenen in kunnen achterlaten.

Wim Oost van Euromaster Drachten: ,,Dagelijks mogen we vele automobilisten in Drachten veilig op weg helpen. Euromaster wil ook een bijdrage leveren aan het op weg helpen van kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden zodat zij weer mee kunnen doen in hun omgeving."

Het inzamelpunt bij Euromaster Drachten, De Hemmen 9a, is geopend maandag t/m vrijdag: 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag: 08:00 tot 12:00 uur. Tel.nr: 0512-515577.