Strongmen Team Friesland doet mee aan Sterkste Man van Oosterwolde

Drachten - Strongmen Team Friesland gaat meedoen aan de Sterkste Man van Oosterwolde.

Het team bestaat uit Andries Hofstra uit Oosterwolde en Ronald Sevinga uit Augustinusga.

Dit team is sinds 2012 samen aan het trainen en laat zich zien op alle wedstrijden in het Noorden voor 'De Sterkste Man van…'.

Demonstratie

Zaterdag 2 augustus gaven de heren een demonstratie voor het pand van Snackbar/Lunchroom De New Yorker in Oosterwolde, tijdens de zomermarkt.

Deze keer bestond de demonstratie uit het wegtrekken van een vrachtwagen. Deze werd ter beschikking gesteld door de Fa. Betten uit Appelscha.

Wedstrijd in Oosterwolde

Op 24 augustus wordt de wedstrijd gehouden voor De Sterkste Man van Oosterwolde. Deze wedstrijd wordt gehouden aan het Rode Plein (de Brink) in Oosterwolde. Aanvang 13.00 uur. Ook hier gaan Andries en Ronald voor de zwaartekracht. Demonstratie boeken Momenteel zijn de heren druk bezig met het organiseren van demonstraties en wedstrijden. Wie dat wil, kan Andries en Ronald volgen via Facebook: @Strongmen Team Friesland en via Twitter: Strongmenteamfr. Wie ook een demonstratie van deze zwaargewichten wil zien, of plek voor hen heeft op een zomermarkt/braderie, kan contact opnemen met Anja Bouwknecht in Oosterwolde, coach en manager van het team. Telefoon: 06-31082913.