Woensdag halve finale WK Nederland - Argentinië op groot scherm op De Kaden

Drachten - Op De Kaden in Drachten wordt woensdag, net als afgelopen zaterdag, een groot scherm geplaatst waarop de halve finale WK-wedstrijd van Nederland tegen Argentinië te zien is. De wedstrijd begint om 22.00 uur. 

Afgelopen zaterdag is het WK-evenement op de Kaden in Drachten. prima verlopen. De sfeer was goed en er waren geen noemenswaardige incidenten. Afhankelijk van de uitslag van woensdagavond speelt het Nederlandse elftal zaterdag- of zondagavond de laatste wedstrijd van het WK.

Weg afgesloten

 Het uitgaansgebied De Kaden in Drachten wordt woensdag, net als afgelopen zaterdag, om 20.00 uur vanaf beide zijden geheel afgesloten voor het verkeer (Noorderdwarsvaart en Drift). Het advies is dringend om geen auto's te parkeren op de parkeervakken rondom de horecabedrijven.

Na de wedstrijd wordt het evenemententerrein opgeheven en de afzetting verwijderd. Het exacte tijdstip is afhankelijk van het verloop van de wedstrijd (verlenging, penalty's etc.). De gemeente Smallingerland heeft vergunning verleend voor het plaatsen van een videoscherm waar de voetbalwedstrijd live op te volgen is.