Elfstedentocht Thuis Trophy voor Friese Ronald McDonald Huizen

Drachten -  Vanaf zondag 25 mei is Friesland een nieuwe Elfstedentocht rijker: de Thuis Trophy. Dit is een fondsenwervende  rally waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Friese Ronald McDonald Huizen.

Die bieden ouders de mogelijkheid om, ongeacht de omstandigheden, altijd in de buurt van hun zieke of gehandicapte kind te zijn. Rally  De Friese elf steden vormen het decor van de eerste editie van de Thuis Trophy. Deze rally is niet alleen bedoeld voor klassieke auto’s en cabrio’s, iedereen kan meedoen! Want ook in een moderne auto of youngtimer is de ‘Tocht der Tochten’ immers een belevenis? Deelnemers voeren onderling een spannende strijd om via het bol-pijl-systeem de juiste route te vinden door het weidse Friese landschap. Startbewijs
Een ieder die de Elfstedenkoorts voelt toenemen, kan zichzelf verzekeren van een startbewijs. Aanmelden hiervoor is mogelijk via de website www.thuistrophy.nl Naast deelnemers kunnen ook sponsors daar terecht voor meer informatie.
Ronald McDonald Friesland De Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag is een vakantieaccommodatie voor kinderen en jongeren met een lichamelijke of meervoudige beperking. In Ronald McDonald Huis Friesland in Leeuwarden kunnen ouders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het naastgelegen ziekenhuis logeren.