Kleinschalige uitvaartonderneming Fredes afscheid & uitvaart gestart:

DRACHTEN - Uitvaartbegeleidster Frederique Broeze is vanuit haar huis in Drachten gestart met een kleinschalige uitvaartonderneming, Fredes afscheid & uitvaart.

Na 20 jaar gewerkt te hebben in de zorg als verpleegkundige en zorgmanager volgt ze nu haar hart. ,,Ik wil mensen zowel emotioneel als praktisch bijstaan in de periode tussen overlijden en uitvaart. Op een persoonlijk en betrokken manier, dat is mijn passie”, vertelt Frederique.

Waardig afscheid

Fredes afscheid & uitvaart staat voor een uniek en waardig afscheid van dierbaren. Voor de overledene vanuit eerbied en respect. Voor de nabestaanden een waardevolle herinnering die hen kracht geeft om na het verlies uiteindelijk weer de draad van het leven op te pakken. Frederique werkt samen met partners in de uitvaartbranche die zij zelf heeft geselecteerd. Daardoor kunnen cliënten erop rekenen dat deze partners ook op een persoonlijke en betrokken wijze werken.

De naam Fredes is door Frederique zelf bedacht. ,,Het zijn de eerste vijf letters van mijn voornaam aangevuld met een S. Ik vind het een mooie zachte klank hebben en dat is ook wat ik graag wil uitstralen”, vertelt Frederique. Fredes afscheid & uitvaart is werkzaam in Friesland, Groningen, Noord-Drenthe en de kop van Overijssel.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden kijken op de website www.fredes.nl of bellen met 06-407 573 96.