Gordon zoekt leuke vent voor Gorredijkse Esther Spijkerman

Gorredijk - Jan en Regina Spijkerman uit Gorredijk hebben koppelkoning Gordon ingeschakeld bij de zoektocht naar een leuke man hun dochter. In aflevering 2 van het nieuwe RLT4-realityprogramma 'Help onze dochter aan de man' mobiliseert de jolige Amsterdammer zowat heel Gorredijk om een vrijer te vinden voor de 33-jarige Esther Spijkerman.

De in Lippenhuizen geboren Friese schone woont al geruime tijd in Amsterdam, waar ze in het plaatselijke Emma Kinderziekenhuis werkt als verpleegkundige. Esther ziet er prima uit, woont in een fraai appartement, heeft een goede baan en een gezellige vriendenkring; wat nog mist is een leuke partner om dit mee te delen. Vader Jan en moeder Regina gaat dit allemaal niet snel genoeg en hebben daarom Gordon gevraagd een handje te helpen. In de zoektocht naar de prins op het witte paard wordt vrijwel elke vrijgezelle vent op 'e Gordyk gepolst naar zijn eventuele interesse in een serieuze relatie met Esther. Esther weet overigens van niets en gaat bij terugkomst in Gorredijk op een blinddate met drie kandidaten die zijn voorgedragen door Gordon en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan Esther. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen pad...

Donderdag op tv

RTL4 zendt de nieuwe aflevering uit op donderdag 13 maart om 21.30 uur. Wie niet wachten, kan die alvast - tegen betaling - bekijken door hier te klikken.