De Lawei komt naar je toe: Op de trekker door Smallingerland en Opsterland

Drachten - De seizoensbrochure 2014-2015 van Schouwburg De Lawei in Drachten is uit. Het belooft een prachtig theaterseizoen te worden in een geheel vernieuwde Lawei. Om dit te vieren brengen de medewerkers en vrijwilligers van De Lawei in een aantal wijken in Drachten en omstreken de brochure persoonlijk langs de huizen met een trekker, muziek en een groot applaus.

Voorverkoop De voorverkoop van theaterseizoen 2014-2015 start op woensdag 21 mei om 12.00 uur. Voor de snelle kopers geldt t/m 15 juni 10% vroegboekvoordeel. Wegens de verbouwing vindt de voorverkoop dit jaar plaats aan de Burgemeester Wuiteweg 55 (de Oude Ambachtsschool). Uiteraard zijn de kaarten voor het nieuwe seizoen ook telefonisch en via de website www.lawei.nl te bestellen. Trekker
Volgende week, van 14 t/m 17 mei, wordt de brochure persoonlijk afgeleverd met een trekker in een aantal straten in Drachten en omgeving. Onder het motto ‘De Lawei komt naar je toe’ gaan medewerkers en vrijwilligers vier dagen lang de wijken in om op een feestelijke manier de brochure af te leveren. Daarnaast wordt de brochure verzonden aan onze vaste gasten en is deze af te halen aan de Burgemeester Wuiteweg 55 en op andere openbare locaties zoals de VVV’s en de bibliotheken in Friesland. Tussen 15 juni en 21 mei komt De Lawei opnieuw naar je toe voor theateradvies, een goed gesprek en een kopje koffie. In de wijken, het centrum en op de markt zal de rode eend van De Lawei regelmatig opduiken voor theateradvies en kaartverkoop.