Toppers in Concert kiezen voor Drachtster Allan Hoekman

Drachten - Allan Hoekman is een van de zes finalisten van ‘Doorbreken als Hollandsnieuwe Topper’. Gisteren werd hij door het radiostation 100%NL gebeld dat Gerard Joling, Jeroen van der Boom en René Froger hem hebben gekozen om 9 mei auditie te doen in de Amsterdam ArenA.

In de Amsterdam ArenA moet de Drachtster 9 mei zingen voor de drie Toppers. Zij kiezen uit de zes finalisten uiteindelijk een winnaar die mag optreden tijdens de concerten van Toppers in Concert 2014 in een bomvolle ArenA. Auditiefilmpje
Allan Hoekman heeft aan de hand van zijn auditiefilmpje Gerard, Jeroen en René weten te overtuigen van zijn zangkwaliteit en performance. De drie hebben Allan gekozen uit de top 25 auditiefilmpjes. Hij had genoeg stemmen verzameld om de eerste week op nummer 1 te staan en de tweede week op nummer 3. De Feestartiest behoorde dus duidelijk tot de beste 25 auditiefilmpjes. Naast Allan Hoekman is gistermorgen ook Belinda Kinaer gekozen. Vorig weekend zijn Tamara Tol en Ramon Beense als winnaar uit de bus gekomen. Aankomend weekend worden de laatste twee gekozen.