Dansteam uit Siegerswoude vliegt donderdag naar Glasgow voor WK hiphop

Drachten - Het demoteam Pressplay van sport- en dansschool SDM uit Siegerswoude vliegt donderdag naar Glasgow in Schotland om mee te doen aan het WK hiphop.

De vijftien dames van Pressplay kijken erg uit naar dit avontuur en zijn erg trots op het feit dat er een team van SDM mag deelnemen aan dit internationale evenement. De pre-finales worden vrijdag en zaterdag gehouden in de grandioze expositie en concerthal SECC (Scottisch Exhibition and Conference Centre) in Glasgow. Op zondag vindt de grote finale plaats. De dames van SDM hebben het hele seizoen hard getraind om het kleine Friese dorpje Siegerswoude op de internationale kaart te zetten. Ze komen uit in de cat. 18 jaar e.o. (Novice-teams). Maandag 25 augustus vliegt het gezelschap weer naar huis. Ze komen rond 12.45 uur aan op Schiphol.
Op de foto Het EK/WK-team Pressplay: Femke Poortvliet, Lutske Veenstra, Shanna Visser, Aline de Vries, José van Gijssel, Jolanda Venema, Aniek Maat, Coby Notenbomer, Amarens van Breden, Attie Gorter, Astrid de Ruijter, Erné Veenstra, Annet Smeding, Grytsje de Jong. Coach: Marieke de Jong