Dierenambulance Zuid-Oost Friesland zoekt nieuwe vrijwilligers

Drachten - Dierenambulance Zuid-Oost Friesland zoekt nieuwe vrijwilligers. In juli raakte de Dierenambulance een groep vrijwilligers kwijt na een groot conflict over het bestuur. 

Dierenambulance Zuid-Oost Friesland zoekt enthousiaste chauffeurs en/of bijrijders met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en veel vrije tijd om als vrijwilliger te rijden op de Dierenambulance Zuid-Oost-Friesland. Ook 55 plussers zijn zeer welkom. ,,Wij zijn een stichting die zich inzet om dieren te helpen die aangewezen zijn op onze hulp. Gewonde, dode of zwerfdieren, zowel huisdieren als in het 'wild' levende dieren zoals vogels, reeën, egels en steenmarters.  Verder helpen wij veel mensen de juiste weg of instantie te vinden als het gaat om een dier. Ook als u naar een dierenarts of iets dergelijks moet kunt u een beroep op ons doen", aldus voorzitter Bernardette Hendriks.  Het werkgebied van Dierenambulance Zuid-Oost Friesland is de gemeenten Smallingerland, Achtkarspelen, Opsterland en Ooststellingwerf. 
Wie vrijwilliger wil worden bij de Dierenambulance kan contact opnemen via cpd@dierenambulancezof.nl of 06-553 772 11.  Foto's: Fokke Wester