Beagle Bas zoekt een baasje met geduld

Drachten - Warmte, gezelligheid, contact. Dat is wat Beagle Bas biedt. Geduld en een rustige plek is wat Bas nodig heeft, volgens de Stichting Hulp en Herplaatsing Huisdieren. 

Bas komt uit het laboratorium en verblijft sinds 1 juli in een gastgezin. Hij is één van de honden die behoorlijk moet wennen aan alle nieuwe dingen in zijn omgeving. Veiligheid
Veiligheid en voldoende rust zijn dan de prioriteiten. Maar uitgebreid languit op de bank liggen lukt hem wel. Hij zoekt een permanent adres waar hij de tijd mag nemen die hij nodig heeft, waardoor hij zich maximaal kan ontwikkelen.
Steun
Bas ondervindt veel steun van de vrouw in het gastgezin waar hij tijdelijk verblijft. Mannen vindt hij nog vreselijk eng (en nee, dat komt niet door wat er in het laboratorium met ‘hem is gedaan’). Hij slaapt al lekker bij een van de andere honden in huis en buiten in het veld en uit de drukte kan hij genieten.
Tijd nodig
Bas is één van de honden die veel tijd nodig heeft. Hij zou het beste naar een rustige plek kunnen, waar mensen het geduld hebben te wachten totdat hij zover is om een stap te zetten. Kijk voor meer informatie op www.shhh.nl