Postcode Loterij deelt ijs uit aan 1040 inwoners van Gorredijk 

Gorredijk -  Een hele wijk in Gorredijk wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is namelijk op wijkcode 8401 in Gorredijk gevallen. Maar liefst 1040 inwoners van Gorredijk winnen ijs.

Vanaf volgende week ontvangen de winnaars hun prijs. 
 
Inwoners van Gorredijk die in de junitrekking meespeelden met de Postcode Loterij ontvangen per lot een multipack met vier Ben & Jerry's ijsbekertjes. Zij hebben een coupon thuisgestuurd gekregen waarmee zij hun prijs vanaf aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt.
 
Postcode Loterij
Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen deelnemers met de helft van de lotprijs goede doelen. Dankzij de 2,5 miljoen deelnemers is er het afgelopen jaar ruim 302 miljoen euro geschonken aan 90 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEFNatuurmonumenten,Greenpeacehet Wereld Natuur FondsHumanitas en Stichting DOEN.
 
Ben & Jerry's Ook Ben & Jerry's laat al jarenlang een sociaal gezicht zien door continu initiatieven te ontwikkelen om de wereld te verbeteren. Zo helpt Ben & Jerry's War Child Nederland in het bereiken van een vreedzame toekomst voor oorlogskinderen.