Inspirerend 'Kom Erbij Festival' in de Skâns

Gorredijk - In de Skâns is woensdagmiddag het Kom Erbij Festival gehouden, een nieuw en inspirerend onderdeel tijdens de week tegen Eenzaamheid.

Ontmoeten en verbinden stond deze middag centraal. Er waren volop activiteiten op het gebied van eten & drinken, kunst en cultuur, beweging en ontspanning, muziek en creativiteit. Voor jong én oud.

Er was een informatiemarkt waar lokale organisaties op het terrein van welzijn, zorg, sport en kunst zich presenteerden.

Er waren veel doe-activiteiten en bezoekers konden hapjes proeven. De bijeenkomst werd afgesloten met een stamppottenbuffet voor genodigden.

Het festival was georganiseerd door Timpaan Welzijn in samenwerking met organisaties als de gemeente Opsterland, het project Buurtsportcoach, De Friese Wouden, ZuidOostZorg, Rode Kruis, de Plusbus, Humanitas, De Zonnebloem, Lets, Present en VPTZ ZuidOostFriesland.

De gemeente Opsterland is een van de tien gemeenten in Nederland waar in deze Week tegen Eenzaamheid een dergelijk evenement wordt gehouden.

Foto's: Henk Stoelwinder