Grote zaal De Lawei op 4 december open

Drachten -  Naar alle verwachting kan schouwburg De Lawei de grote zaal op donderdag 4 december weer in gebruik nemen met de voorstelling Grande de Luxe van Brigitte Kaandorp.

Op dit moment werkt Bouwbedrijf Talsma hard aan het gebied rondom de grote zaal, waaronder de ruimte van De Galerij, de grote zaal zelf en de foyer van de grote zaal.

Tryater – In Leafde De voorstelling In Leafde van Tryater is verplaatst van zaterdag 13 december naar zondagmiddag 14 december 15.00 uur. In Leafde speelt dan in de grote zaal van De Lawei. Syb van der Ploeg en Gé Reinders De voorstelling van Syb van der Ploeg en Gé Reinders is verplaatst naar Poppodium Iduna. Het duo speelt daar niet op vrijdag 21 november maar op woensdag 17 december. Willeke van Ammelrooy e.a. – Agnes van God Één van de eerste voorstellingen in de vernieuwde zaal van De Lawei is naar alle verwachting Agnes van God. Noortje Herlaar, Eva van de Wijdeven en Willeke van Ammelrooy schitteren in het intrigerende verhaal rond een jonge non.