Tabletcafé in bibliotheken Gorredijk en Oosterwolde

Gorredijk - Tijdens de Week van de Mediawijsheid is er in bibliotheek Gorredijk op 28 november van 10.00 tot 12.00 uur een tabletcafé.

Als gebruiker van een e-reader of tablet kunnen bezoekers elkaar vragen stellen, bijpraten over hoe zij het e-lezen aanpakken, tips uitwisselen en samen leuke apps ontdekken. Bezoekers krijgen daar tips bij van een bibliotheekmedewerker. Wie nog geen eigen e-reader of tablet heeft mag een e-reader of iPad van de bibliotheek proberen.

Tabletcafé Oosterwolde

Wie de app van de bibliotheek download, regelt daarmee gratis alle bibliotheekzaken. Direct verlengen en reserveren is mogelijk. Jenske, een klant van de bibliotheek zegt over de app: ,,Ik kan er fijn in zien welke boeken wij in huis hebben. Ook kun je via de app je boeken verlengen, ook die van mijn zoon. Dat is handig.” Bibliotheek Oosterwolde organiseert tijdens de week een tabletcafé waar mensen kennis kunt maken met de digitale bibliotheek.Medewerkers van de bibliotheek vertellen graag over de app en de website-mogelijkheden. Daarnaast is er ook speciale aandacht voor e-readers en tablets. Kom naar de bibliotheek op 27 november en praat mee over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van e-lezen, tablets en apps, de koffie staat klaar.