Google en Magento bij congres over webshops in Drachten

Drachten -  Google Nederland en Magento Europa zijn donderdag 27 november aanwezig op het congres over Magento 2.0 en Google Shopping in Het Adverium in Drachten.

De toenemende populariteit van mobiel internet heeft het online shopgedrag een stuk complexer gemaakt. Dat maakt de uitdaging voor iedere webshop eigenaar om online klanten goed te blijven bereiken iedere dag opnieuw groot.

Google Nederland en Magento Europa (onderdeel van de Ebay Company) zullen onder meer hierover spreken tijdens het congres. Een unieke gelegenheid voor webshop eigenaren en andere belangstellenden om nieuwe kennis op te doen over dit voortdurend veranderende vakgebied.

De e-commerce deskundigen van Google Nederland zullen tijdens interactieve sessies actuele business cases en specifieke thema’s behandelen.  De webshopdeskundigen van Magento zullen onder meer aandacht besteden aan het verbeteren van veiligheid en het verhogen van de snelheid van webshops.

Het congres, dat door 360 E-commerce wordt georganiseerd in Het Adverium in Drachten, is nu al uniek, omdat deze congressen in samenwerking met Google Nederland zelden buiten de Randstad plaats hebben. Een unieke gelegenheid voor webshop-eigenaren uit Midden-, Oost- en Noord-Nederland. Aanmelden

Het congres is van 14.00 tot 17.00 in Het Adverium aan Lavendelheide 21 in Drachten. Deelname is gratis en aanmelden kan op http://bit.ly/e-commerce-congres

Shopping voucher

Alle bezoekers ontvangen een Google Shopping voucher en een gratis internetmarketing rapport gebaseerd op het belangrijkste 'zoekwoord' van een webshop. Hiermee kan worden beoordeeld hoe een specifieke webshop binnen Google scoort. Dit trapport wordt beschikbaar gesteld door 360 E-commerce.