De Marko's zoeken twirlers en majorettes

Burgum - Drumband De Marko's zoekt nieuwe twirlers/majorettes.

De twirlers en majoretters van De Marko's hebben een mooi eerste jaar achter de rug met verschillende leuke optredens en zelfs de eerste deelnames aan wedstrijden. Tijdens de wedstrijden kwamen de twirlers terug met prima resultaten en diverse medailles en won het kids twirlteam zelfs de 1e prijs.

De instructie is dan ook ontzettend trots gezien dat de groepen nog erg jong zijn in hun bestaan. Gezamenlijk met de drumband en de Color Guards hebben de twirlers hun kunsten ook diverse keren op straat laten zien aan de inwoners van Burgum en omgeving.

Het absolute hoogte punt was een zeer geslaagde parade in Leeuwarden tijdens Grutsk, een evenement van de Culturele hoofdstad waar bijna alle Friese showbands, majoretters, twirlers en Color Guards zich presenteerden aan het publiek en aan elkaar. Na een zeer succesvol jaar kijken De Marko's naar de toekomst en zijn ze opzoek naar nieuwe twirlers en dansers voor onze groepen.

De Marko's hebben 4 twirl groepen van de af de leeftijd van 4 jaar (ADV) een kids twirl team , een jeugd twirl team en sinds kort zelfs een senioren team met dames van leeftijd 35 jaar en ouder die op vrijdagavond in Noord Burgum trainen.

Voor info en lestijden: www.drumbanddemarkos.nl of bellen/whats-appen met de twirl juf op 06-12907893.