Nepal-project uit Tijnje genomineerd voor award

Tijnje - Het project Veilige moeder en kindzog in Nepal van Stichting Nepal Sambandha uit Tijnje is genomineerd voor de Caroline van der Wal Award.

De stichting Nepal Sambandha wil deze prijs graag winnen, om hiermee de komende jaren het Moeder en kind-centrum draaiende te houden én om een aantal belangrijke verbeteringen aan te brengen. Stemmen kan tot en met 1 april via de website van VSO: https://www.vso.nl/over-vso/caroline-van-der-wal-impact-award/stem

Annette Reiling uit Tijnje werkte van 1994-1996 voor VSO in Nepal. VSO heeft het project van de stichting Nepal Sambandha Veilige moeder en kindzorg in Nepal genomineerd voor de Caroline van der Wal Impact Award 2019.

De Caroline van der Wal Award wordt uitgereikt aan organisaties die ooit ondersteund zijn door VSO en nu op eigen benen een succesvolle bijdrage leveren aan een betere wereld.

Er zijn in 2019 vijf projecten genomineerd voor de Caroline van der Wal Impact Award. Alle projecten zijn stuk voor stuk enorm inspirerend én heel verschillend. De genomineerde projecten staan vanaf 1 februari op de website van VSO. De twee projecten met de meeste stemmen winnen een beeldje en een geldbedrag tussen de €5.000,- en €25.000,-

Op de website van de stichting Nepal Sambandha www.stichtingnepalsambandha.nl en VSO www.vso.nl staat meer informatie over beide organisaties.