Deze week in De Lawei

Drachten - In schouwburg De Lawei zijn deze week de volgende voorstellingen te zien.

Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom is een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. En toch heeft Jeroen nog tijd over voor een theatertour! In zijn show Dit ben ik 2.0 deelt hij alle mooie momenten uit zijn rijke carrière. Omdat in de intimiteit van het theater zijn veelzijdigheid als artiest nog beter tot zijn recht komt is Jeroen van der Boom donderdag 7 februari vanaf 20.00 uur te zien in De Lawei.

Alink & Plukaard | Stormavond

Alink&Plukaard is opgegroeid met de Romantische Liefde. De Disney-films en Titanic-momenten zijn in ons collectieve geheugen gegrift. We willen De Ware, Hem of Haar. Maar wat gebeurt er als je die gevonden hebt? Wat komt er na die verliefdheid? Wat gebeurt er als De Ware niet De Ware blijkt te zijn, en voor eeuwig toch niet zo lang duurt als gedacht. Ontdek het allemaal tijdens de stormavond donderdag 7 februari vanaf 20.30 uur.

Fleedwood Mac the incredible story

The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van de bijzondere band Fleetwood Mac van A tot Z. Van de bluesperiode in het London van de jaren zestig tot aan de Amerikaanse hitsuccessen van de jaren zeventig en daarna. Klassiekers als Albatross, Dreams en Go Your Own Way passeren allemaal de revue. Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band geweldig mee uit de voeten kan! Zing vrijdag 8 februari vanaf 20.00 uur mee met de grootste hits van Fleetwood Mac.

Conny Jansen Danst

Na Home (2017) en de remake van Inside out (2018) is Broos het nieuwste werk van Conny Janssen voor het theater. Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers - jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen opnieuw samen met Maartje Teussink. Broos is een sprankelende, fysieke voorstelling over ouderdom, jeugd en de breekbaarheid van het leven. In een mozaïek van vertellingen ervaren we de hartenklop van diverse momenten in tijd. Bezoek Broos zaterdag 9 februari vanaf 20.00 uur.

De Waarheid | met o.a. Huub Stapel

Michel heeft een affaire met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan heel goed leven met grote leugens. Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar ook pijnlijke confrontatie. De Waarheid laat het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw haarscherp zien. Natuurlijk vinden we eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn? Bezoek deze originele komedie over liefde, lust en ontrouw woensdag 13 februari vanaf 20.00 uur.

The Extraordinary Journey of the Fakir | Film

Ajatashatru Lavash Patel heeft zijn hele leven mensen voor de gek gehouden met zijn straatmagie en fakir-stunts in zijn vertrouwde buurtje in Mumbai. Wanneer hij besluit een reis te maken om zijn vader te vinden die hij nooit heeft gekend, wordt hij onverwachts meegesleept in een eindeloos avontuur. Bezoek deze komedie vrijdag 8, zaterdag 9 en woensdag 13 februari om 20.30 uur. Maak de filmervaring compleet en geniet in Theatercafé Hopper van een heerlijk arrangement. Bezoekers betalen dan maar €22,50 voor een filmkaartje en een volledig verzorgde maaltijd.

Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl