De Bios Drachten presenteert High Tea & Movie - Green Book

Drachten - In De Bios Drachten is zondag 10 februari vanaf 14.30 uur een High Tea & Movie, waarbij de film Green Book wordt vertoond. De film wordt om 16 uur vertoond.

Voorafgaand aan de voorstelling van Green Book van zondag 10 februari genieten bezoekers van een heerlijke High Tea. Tijdens de High Tea worden verschillende soorten thee met diverse zoete hapjes en hartige gerechtjes aangeboden. De High Tea wordt vanaf 14.30 uur geserveerd, de film begint aansluitend om 16.00 uur.

Filmomschrijving

Een inspirerend, hartverwarmend en waargebeurd verhaal over de hechte vriendschap tussen een uitsmijter (Viggo Mortensen) en concertpianist (Mahershala Ali); die gedwongen worden hun verschillen opzij te zetten om de meest onvergetelijke reis van hun leven te maken. Wanneer pianist Don Shirley in 1962 op zoek is naar een lijfwacht voor zijn tournee door het zuiden van Amerika, komt hij in contact met Tony Lip. Een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter die graag wat wil bijverdienen.

Samen reizen ze door verschillende ‘blanke’ staten aan de hand van een speciale reisgids (The Green Book) die hen informeert over plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Tijdens hun reis worden zij geconfronteerd met hun tegengestelde persoonlijkheden, gevaar en racisme maar ook met onverwachte menselijkheden en een volle dosis humor. Om veilig thuis te komen zullen zij hun verschillen aan de kant moeten zetten er ontstaat een bijzondere vriendschap.

Tickets en meer info kijk op www.biosdrachten.nl voor meer informatie.