Oproep deelnemers Schrijven aan je eigen levensverhaal

Beetsterzwaag - Gosse Hoekstra uit Beetsterzwaag is op zoek naar mensen in Opsterland en Smallingerland die aan hun levensverhaal willen schrijven en die in een klein groepje af en toe bij elkaar willen komen om ieders vorderingen en vragen te bespreken.

Vanuit zijn jarenlange ervaring kan Hoekstra hier en daar de nodige adviezen geven, echter het gaat in de bijeenkomsten vooral om het samen ontdekken van mogelijkheden. Er ligt dus geen kant en klaar voorbeeld wat iedereen moet volgen. Iedere deelnemer denkt en schrijft immers op zijn eigen manier en kan daarmee anderen stimuleren en inspireren.

Steeds meer mensen voelen tegenwoordig de behoefte om hun levensverhaal op te schrijven. Het geeft vaak een heel rijk gevoel om je leven op die manier nog weer eens te doorlopen en vast te leggen in een soort levensboek. Een waardevol bezit. Niet alleen om af en toe zelf in te bladeren, maar ook om te delen met dierbaren zoals kinderen en kleinkinderen.

Soms gaat het herinneren en het schrijven vanzelf, maar soms ook zou je wel eens met iemand willen overleggen. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie: Gosse Hoekstra 0512-850711