Kulturele Kommisje Rottefalle speelt komedie in It Werflân

Rottevalle - De Kulturele Kommisje Rottefalle speelt vrijdag 1 februari vanaf 20 uur de komedie De hommelse rykdom fan Marco Kloosterboer in Mfc It Werflân.

Het is inmiddels een traditie geworden bij de Kulturele Kommisje Rottefalle, de jaarlijkse voorstelling van de toneelgroep van Wêz Handich. En elk jaar ook weer vrijwel uitverkocht. En niet geheel onterecht, het is een avond gegarandeerd lachen en ontspanning. Ook dit jaar is dat weer te verwachten met de komedie De hommelse rykdom fan Marco Kloosterboer.

Het zal je maar gebeuren. De hoofdprijs van de loterij valt bij jou. En nog wel live op televisie. Je kunt het je voorstellen, een gekkenhuis. Dit overkomt de hoofrolspeler Marco Kloosterboer. Met al dat geld komt niet alleen blijdschap maar ook wantrouwen. Er is argwaan en er zijn al direct gouddelvers te bespeuren. Dit zijn de ingrediënten van een hilarische avond vol dolkomische verwikkelingen. Er even lekker uit.

De toneelgroep van Wêz Handich speelt natuurlijk in het Frysk, zoals ook de titel al doet vermoeden. Het stuk is geschreven door Carl Slotboom en in het Frysk vertaald door Abele Krist.

Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 19:15 uur verkrijgbaar aan de kassa bij Mfc It Werflân, Master Kuiperswei 1 in Rottevalle.

Reserveringen via Ducky Visser telefonisch 0512 – 34 17 41 of email visservanderveen8@gmail.com.

Foto Wilco Numan.