Studio van Easyslim.nu geopend in Drachten

Drachten - Berber Könning heeft maandag 7 januari aan de Torenstraat 2B in Drachten haar vijfde studio van Easyslim.nu geopend. Het mooie ruime pand is ingericht met twee behandelkamers, waardoor bezoekers ook met z’n tweeën tegelijk behandeld kunnen worden.

Könning is in april 2015 gestart als eerste franchisenemer van de succesformule Easyslim.nu. Na een flitsende start in Lemmer heeft zij vervolgens een studio in Heerenveen, Sneek en Leeuwarden geopend. ,,Nu met Drachten erbij voelt het aardig compleet,” vertelt Könning enthousiast. ,,Veel klanten uit Drachten en omgeving kwamen al in Heerenveen of Leeuwarden. Dat maakte de opening in Drachten een logische vervolg stap.”

Easyslim.nu is een landelijke franchise-organisatie. Wie wil afslanken, afvallen, meer spiereb opbouwen, minder cellulite of een strakkere huid, is bij Easyslim.nu aan het juiste adres.

Meer informatie via 06-20966723, friesland@easyslim.nu of via www.easyslim.nu. Tot en met 31 januari 2019 is een intake en proefbehandeling voor 49,- (normaal 69,-). Wie niet minimaal 4 centimeter verliest, betaalt niks.