Nieuw Steunpunt Timpaan in Ureterp

Ureterp - In MFC De Wier wordt vrijdagmiddag officieel het Steunpunt Ureterp geopend door wethouder Libbe de Vries.

Het Steunpunt Ureterp is opgericht voor mensen die wat extra hulp nodig hebben, maar dit niet zelf kunnen regelen en die ook geen mogelijkheid hebben om betaalde hulp in te schakelen. Het Steunpunt is als geschikte vorm het afgelopen jaar bedacht en georganiseerd door een aantal inwoners en instanties die betrokken zijn bij diverse vormen van hulpverlening.

Momenteel bestaat de groep uit een aantal mensen die de hulpvragen coördineren en een aantal mensen die hebben aangegeven wel hulp te willen bieden. Het betreft met name hulp die kortdurend is. Denk hierbij aan klusjes, hulp bij vervoer, boodschappen halen, een tuintje tijdelijk onderhouden en dergelijke.

De opening zal om half vier worden verricht door wethouder Libbe de Vries. Vervolgens is er onder het genot van een hapje en een drankje de gelegenheid om kennis te maken met de mensen achter het Steunpunt Ureterp. Voor meer informatie of het stellen van een hulpvraag kan nu al contact worden opgenomen met het Steunpunt (mail naar steunpuntureterp@gmail.com of bel 06-15900763 (Mathilde Krijgsheld).