Gratis yogales en lezing

Drachtstercompagnie - Aan de Folgersterloane 76 in Drachtstercompagnie (het voormalige kerkje Jezus Leeft) worden op maandag 7 januari 2019 een gratis les Yin Yoga en een gratis lezing gehouden. Beide activiteiten zijn na elkaar, maar ook los van elkaar te bezoeken.

De Yoga les duurt van 19.00 tot 20.00 uur. Yin Yoga is een zachte yogavorm voor jong en oud. Bij Yin Yoga neem je een zittende of liggende houding aan, waarbij de spieren ontspannen blijven. De houdingen stimuleren op zachte wijze het bindweefsel zoals banden en kraakbeen, waardoor het zich kan verstevigen en eventueel herstellen. Het bevordert een grote mate van beweeglijkheid in het bindweefsel en gewrichten, het stimuleert de meridianen (energie banen van het lichaam) en het brengt de geest tot rust. Neem comfortabel zittende kleding mee en eventueel een plaid of handdoek.

Van 20.30 tot 21.30 zal Acupuncturist Jan B. Woudstra zijn lezing houden over hoe de energie van het lichaam de gezondheid kan beïnvloeden. En hoe je energie op positieve wijze kunt synchroniseren met het bioritme voor een optimale gezondheid en langer leven.

Meer informatie telefonisch op 06-29498665, via een mail aan Yinyostudio@gmail.com of op de site YinYo.NL