Oproep KunstPromotie

Beetsterzwaag - De Stichting KunstPromotie Beetsterzwaag is op zoek naar mensen die volgend jaar mee kunnen helpen bij de organisatie van het elfde Kunstweekend in Beetsterzwaag.

De Stichting heeft dit jaar voor de tiende keer het kunstweekend in Beetsterzwaag georganiseerd. Het programma was ieder jaar weer net wat uitgebreider dan de voorgaande versie. De tiende editie was een mooi hoogtepunt, mede door de extra activiteiten en aandacht in het kader van LF2018 en het Sweachster project Culturele Hoofdstraat.

De activiteiten zijn mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, maar vooral ook door het organiserende bestuur. Erg leuk en inspirerend om te doen, maar het vraagt ook veel tijd. En met name dat tijdsbeslag is na tien jaar voor Aline Noordam en Japke Weij reden om een stapje terug te doen. Japke Weij: „Het gaf ieder jaar weer heel veel voldoening, het zien van een zonovergoten Hoofdstraat, met overal muziek en kunst en met mensen met een glimlach op hun gezicht.”

de Stichting Kunstpromotie is nu op zoek naar vrijwilligers die meehelpen in de organisatie van de elfde editie. Er liggen al veel ideeën om de invulling van het Kunstweekend 2019 een andere opzet te geven. Belangstellenden die mee willen helpen om het culturele karakter van Beetsterzwaag levend te houden kunnen zich voor meer informatie of opgave melden bij Reinder Haakma, per mail aan rhaakma@beetsterzwaag.org of telefonisch op 06-53187087, Japke Weij (j_weij@hotmail.com) of Aline Noordam (alinenoordam55@gmail.com)