Oktoberfest Tafelronde 129 levert 7500 op voor Jarige Job

OLDEBERKOOP - Het Oktoberfest van de Tafelronde 129 Ooststellingwerf in september vorig jaar heeft 7500 euro opgebracht. De cheque is deze week feestelijk overhandigd aan de Stichting Jarige Job.

Het Oktoberfest was op zaterdag 19 september vorig jaar op evenemententerrein De Doevenkamp in Oldeberkoop. De tweede editie van het feest was bijzonder succesvol, met rond de 450 gasten. De organisatie hoopt de opgaande lijn dit jaar door te kunnen zetten met een feest voor 600 mensen. Zoals het nu lijkt wordt de derde editie gehouden in het tweede weekend van oktober.
Het feest word mede mogelijk gemaakt door sponsoren, zowel particulieren als bedrijven. Zij kunnen het goede doel steunen met meerdere varianten sponsorpakketten, zoals een symbolisch fust bier, of een fust met een aantal kaarten erbij. Deelnemers betalen een vaste entreeprijs, 35 euro in de voorverkoop en 38 euro aan de kassa. Drinken en braadworst zijn bij de prijs inbegrepen. tegen vergoeding is vervoer mogelijk in pendelbussen naar dorpen in de regio.
Tafelronde 129 Oostellingwerf is een serviceclub met op dit moment 18 leden. De afdeling zet zich elk jaar in voor een goed doel, waarvoor meerdere acties worden gehouden. Dit jaar is dat de Stichting Jarige Job, die kinderen uit arme gezinnen een leuke verjaardag bezorgt.
Ooststelingwerf is lid van de internationale Round Table, die in Nederland op dit moment 197 afdelingen (tafels) kent en nog steeds groeiende is. Kijk voor meer informatie op www.roundtable.nl