Reva staat zesde na verlies tegen De Plakkers

Opsterland-Ooststellingwerf - De heren van Mijn Makelaar/Reva speelden zaterdag de uitwedstrijd tegen De Plakkers. Net als in de thuiswedstrijd werd het 3-1 voor de ploeg uit Scharnegoutum.

Door deze uitslag wordt er stuivertje gewisseld op de ranglijst waar De Plakkers nu vijfde staan en Mijn Makelaar/Reva zesde. De ploeg van coach Henk Veenstra speelde op zich geen onverdienstelijke wedstrijd. In elke set kwamen de gasten op voorsprong, maar op de beslissende momenten werd het initiatief onnodig uit handen gegeven. Zo werd in de eerste set een voorsprong van 12-17 uiteindelijk een eindstand van 25-21. Ook de tweede en derde set gingen op deze wijze verloren met 26-24 en 25-22. Alleen in de laatste set lieten de gasten zich niet meer het kaas van het brood eten en kon de wedstrijd een beetje positief afgesloten worden: 23-25 en 3-1 in sets.

Coach Henk Veenstra zag het als volgt: ,,We hebben grote delen van de wedstrijd prima gespeeld. Alleen op de beslissende momenten werden er teveel persoonlijke fouten gemaakt waardoor De Plakkers er met de winst vandoor kon gaan.”

De volgende wedstrijd is tevens de laatste van het seizoen. Op vrijdag 22 april ontvangt Mijn Makelaar/Reva de nummer tien van de ranglijst VC Sneek 3 om 21:00 uur in De Skâns in Gorredijk.