Eerste brochure Toeristisch Tijnje overhandigd aan burgemeester Van Selm

Opsterland-Ooststellingwerf -  Burgemeester Ellen van Selm van Opsterland heeft woensdag de allereerste brochure Toeristisch Tijnje overhandigd gekregen door initiatiefneemster Willemijne Jorritsma.

De overhandiging vond plaats in de coulissen van het iepenloft spektakelstuk Spettters dat deze weken in Tijnje wordt opgevoerd.
 
Dat Tijnje een leuke uitvalsbasis is voor toeristen blijkt uit het groeiend aantal B&B’s en de toegenomen stromen fietsers en wandelaars die door Tijnje heen gaan. Dat ook Tijnje zelf behoorlijk wat te bieden heeft wordt wel eens vergeten. In totaal veertien ondernemers in Tijnje willen daarom laten zien dat ook in het dorp zelf genoeg te doen is. Willemijne Jorritsma, Annie Adema-de Boer en Frank Smits hebben dit project opgezet om te laten zien wat het dorp in haar mars heeft. Van Kaasboerderijen tot het eerste Nederlandse Opel-museum. Van buurtsuper tot bloemenpluktuin. Het is er allemaal en de activiteiten nemen jaarlijks toe. Op de foto: Annie Aardema-De Boer, Burgemeester Ellen van Selm en Willemijne Jorritsma. Foto: BD-fotografie