Amerikaanse zangeres Leah Kline in theater Le Brocope

Opsterland-Ooststellingwerf - Op zaterdag 23 juli opent de Amerikaanse zangeres Leah Kline een reeks zomeravonden in theater Le Brocope in Oldeberkoop.

De Amerikaanse zangeres heeft een indrukwekkende staat van dienst.  Op elk gebied van entertainment heeft ze haar sporen verdiend; zang, dans ,theater en cabaret. Met even veel gemak treedt ze op voor een zaal van 2000 of 100 mensen. Léah Kline speelde behalve in vele grote theaters in Europa onder andere ook in Azië en Noord-Amerika.
De zangeres wordt alom geprezen om haar persoonlijke benadering en eigen interpretaties.  Met hart en ziel vertolkt zij niet alleen het 'American Songbook'maar ook haar eigen songs en teksten
Leah heeft in Nederland gewerkt met onder andere Joop Van de Ende, Scott Hamilton, Cor Bakker, Hans Vromans, Mathilde Santing, Glenn Miller Orchestra, Konrad Kosselleck Big Band, Dr. Bernard Swing Band en ZooT vintage dance band.
Ze heeft theatertournees gemaakt door Nederland met haar eigen show 'New York style jazz Cabaret show.’ Ze was finalist in De Nederlandse Jazz Vocaliste Concours 2005 en ze speelt op Jazz Festivals en in Clubs in heel Europa. Ze heeft acht cd's opgenomen, die haar veelzijdigheid tonen. Zaterdag 23 juni vanaf 18.00 uur treedt Leah Kline op tijdens een feestelijk theaterdiner waarmee Le Brocope een aanzet doet voor een aantal culturele avonden tijdens de Kunstmanifestatie Open Stal. Ze wordt begeleid door pianist Rob van Kreefeld. Reserveren via info@lebrocope.nl of via tel. 06-46216952. Zie voor het gehele programma van Le Brocope tijdens Open Stal www.lebrocope.nl