Eten, muziek en markt tijdens Snikkeweekfeest

HAULERWIJK - Drie dagen lang feest en vermaak. Dat is Snikkeweek Haulerwijk dat vrijdagmiddag 22 juli losbarst. Tot en met zondag 24 juli is er van alles te beleven in het dorp.

De aftrap is vrijdag om 14.00 uur in zowel Sinnehiem als bij dorpshuis De Enter. In Sinnehiem vindtde cabaretmiddag met Klún en Knoffelhakke plaats. Op het plein bij De Enter is er voor de jeugd bingo en levend tafelvoetbal. ‘s Avonds mogen volwassenen er tafelvoetballen. Op het plein is er dan een optreden van blues- en Rockband Williamstown Icn. Daarna start de Nacht van Haulerwijk.

Zaterdag is er van 14.00 tot 21.00 uur de Snikkemarkt op de Loswal richting Woonplein HomeCity. Bij de braderie is een kinderrommelmarkt en een ‘gezelligheidsplein’ met eettentjes en een open podium. Later op de avond is er live muziek in de cafés van het dorp.

Nieuw tijdens dit Snikkeweekend is het Dorpsontbijt. Op zondag om 10.00 uur kan iedereen aanschuiven bij het dorpshuis voor een gezellig ontbijt. In de middag wordt de jaarlijkse Parkdienst gehouden. Dit jaar komt Gospel Choir ‘Free’ het geheel opluisteren.

Van woensdag tot en met zondg is er ook nog eens kermis in het dorp, op het plein bij de sporthal.

Beste Darter

Van maandag 18 tot en met zondag 24 juli vindt ook het jaarlijkse darttoernooi plaats. Er zijn veertig deelnemers. De speelrondes worden in café De Koperen Pomp en Het Bruine Paard gedaan. Op de laatste avond van het Snikkeweekfeest is de finale van het toernooi en vindt er ook nog een koppeltoernooi plaats.