Levenskunst Zomerfair bij Lichtfontein in Appelscha

Opsterland-Ooststellingwerf - Op zondag 7 augustus is er bij Spiritueel Centrum Lichtfontein in Appelscha een Levenskunst Zomerfair.

De fair begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur en presenteert mensen die hun passie hebben gevonden en daar uiting aan geven. Er zijn interessante en voor veel mensen nieuwe dingen, zoals tenen lezen en informatie over hoe je wichelroedes gebruikt en digeridoo's kunt maken. Het is voor bezoekers mogelijk om het Lichtfontein-labyrint te lopen of in een kristalgrid te liggen om de werking van edelstenen te ervaren.
Mensen die hun passie gevonden hebben in hun beroep geven behandelingen, bijvoorbeeld: intuïtief tekenen, voetreflexmassage, energetische healing, orakelkaartleggen, stoelmassage en edelstenentherapie.
Er zijn kramen waar artikelen van hout of keramiek worden verkocht en in de Lichtfonteinwinkel vindt u prachtige edelstenen, sieraden, wierook en andere cadeau-artikelen. Om de sfeer te verhogen is er een piano waarop iedereen die een stukje wil spelen zijn of haar gang kan gaan. Naast een lekker kopje thee of koffie kunt u genieten van zelfgemaakte cake of taart en andere hapjes.