Zomerspelweek Jubbega/Hoornsterzwaag met thema Jungle

Opsterland-Ooststellingwerf - Ook dit jaar organiseert een groep vrijwilligers, onder begeleiding van Caleidoscoop, de Zomerspelweek voor de kinderen uit Jubbega/Hoornsterzwaag en omstreken in de bossen van Sparjebird.

Het thema dit jaar is Jungle. Tijdens deze week gaan de deelnemers onder andere junglehutten bouwen, spelletjes spelen, knutselen, een survival doen, een voorstelling voor de ouders maken en nog veel meer. Zoals ieder jaar is de Zomerspelweek in de laatste week van de zomervakantie, maar let op: dit jaar is het van maandag tot en met donderdag. Namelijk: van 22 t/m 25 augustus. De kosten zijn tien euro voor de hele week of 2,50 euro per dag. Alle kinderen tussen 6 en 12 jaar zijn van harte welkom. Ben je 13 jaar, maar zat je afgelopen schooljaar wel in groep 8: dan mag je ook nog komen. Tijdens de Zomerspelweek worden de kinderen met de bus naar het bos van Sparjebird gebracht. De vertrektijden van de bus zijn in de folder van de zomerspelweek te vinden die uitgedeeld is op de scholen, bij de Coop ligt en is te vinden op de Facebookpagina van zomerspelweek jubbega hoornsterzwaag. De opgave vindt plaats door middel van een inschrijfformulier dat met de folder is uitgedeeld, deze graag ingevuld inleveren op de eerste dag (22 augustus) bij de blokhut, samen met het deelnamegeld.

Oproep: vrijwilligers

Om de Zomerspelweek ook dit jaar weer te kunnen laten doorgaan heeft de organisatie dringend meer vrijwilligers nodig. Wil je komen helpen? Neem dan contact op met Anja Koehoorn, tel. 06-52327596. Voor enthousiastelingen uit Heerenveen wordt gezorgd voor reiskostenvergoeding.