Blijheid op Dodo Festival Bakkeveen

Drachten -  Blij zijn is fijn en als middeleeuwse kluizenaar wist Dodo dit maar al te goed. Deze beste man deed er alles aan om zijn medemens blij te maken en vaak slaagde hij nog in ook.

Helaas ligt Dodo al lange tijd onder de groene zoden en is zijn boodschap lange tijd vergeten.. tot acht jaar geleden! Sindsdien wordt de missie van Dodo vertaald in een festival en worden ieder jaar duizenden mensen met blijdschap overladen. Ook dit jaar is het weer zover: Op 19 en 20 augustus gonst de boodschap van Dodo door Bakkeveen en omstreken vanaf het festivalterrein aan de Mjumsterwei tijdens het Dodo Festival 2016.
Dodo Live
Tijdens het Dodo Festival wordt niet alleen fijne muziek gemaakt, maar kunnen de bezoekers ook bijvoorbeeld op vrijdagmiddag (Dodo Live) lekker ronddwalen over de braderie en kunnen de kinderen deelnemen aan spannende kinderactiviteiten. Op die zomerse dag zetten vanaf 12.00 uur onder andere Mooi Wark, André Hazes Junior, Peter Beense, Lytse Hille en Jannes hun gouden keeltjes in om de blijdschap van bezoekers te vergroten. Dit lijkt heel Nederlands (en dat is het ook), maar na 19.00 uur schalt ook Engelstalige muziek over het festivalterrein. Vanaf dat moment kunnen de bezoekers tot 01.30 uur dansen op de live muziek van onder andere X-static, Jelle B en Emmaly Brown. Zoals gebruikelijk is de entree helemaal gratis.
Dodo Dance
Op zaterdag begint het programma wat later (16.00 uur), zodat de bezoekers even kunnen opladen voor de volgende ronde: Dodo Dance. De beats van artiesten als Lady Bee, Praia del Sol en Noisy Champ verleiden de gasten tot het vertonen van danspasjes en tot in de late uurtjes kan men genieten van de gezelligheid van de medemens.
Kaarten
Wie houdt van gezelligheid, blijheid en liefde is hartstikke welkom op 19 en 20 augustus in Bakkeveen. Ga voor meer informatie, de complete line-up en kaarten voor Dodo Dance naar www.dodofestival.nl en volg Dodo op Facebook en instagram.